×
×

Stille söker en Operativ inköpare!

Vill du vara med och fortsätta utveckla tillverkningen av våra produkter? Tillverkningen är placerad i Torshälla och nu söker vi en Operativ Inköpare som kommer vara en viktig kugge i vår fortsatta framgångsresa.

Din roll

Rollen som operativ inköpare har hand om Stille AB:s inköp med befintliga leverantörer och enligt gällande avtal. Operativ inköpare gör avrop och skaffar fram rätt material, bevakar leveranser, hanterar reklamationer, ansvarar för lageroptimering och säkerställer att inköpen levereras i tid. Du har övergripande ansvar över att verkställa, registrera och följa upp ordrar i affärssystemet.

Den här tjänsten passar dig som är vill vara med att ta tillvara på den hantverkarkunskap som finns hos våra medarbetare och vara med på resan för att fortsätta vidareutveckla Stille för att vi ska vara konkurrenskraftiga även i framtiden. Stille söker långsiktighet och söker därför dig som vill verka i ett företag som satsar långsiktigt på sina egna produkter.

Utbildning, erfarenhet och färdigheter

För att lyckas väl i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet och dokumenterad kunskap av inköp hos reglerad och kvalitetscertifierad verksamhet. Vi är ett internationellt företag vilket innebär att du måste behärska både svenska och engelska i såväl tal som skrift. God datorvana är ett krav och vi använder oss av Monitor som affärssystem och vi ser gärna att ni har erfarenheter av det sedan tidigare.

Dina personliga egenskaper värderas högt, du är kommunikativ och har en god administrativ förmåga. I ditt arbetssätt är du strukturerad, noggrann och självgående samtidigt som du besitter en logisk och analytisk förmåga. Vi ser gärna att du är fokuserad på att nå goda resultat och är en problemlösare utan att tumma på kvalitet och säkerhet.

Vi vill att du har gymnasieexamen, samt gärna någon form av vidareutbildning inom inköp, ekonomi, eller likvärdigt.

Egenskaper

Personlig lämplighet är av stor betydelse och vi tror att du har ett starkt engagemang, en god samarbetsförmåga men att du ändå är trygg med att arbeta självständigt. Du är ansvarstagande, initiativtagande och är drivande i utvecklingen av vår verksamhet. Du har en god administrativ förmåga, är strukturerad och noggrann samtidigt som du besitter en logisk och analytisk förmåga. Du förstår vikten av att uppnå resultat, hålla deadlines och säkerställa hög kvalitet inom ditt arbete. Du har en vilja att lära dig nya saker och tycker om att skapa resultat och uppnå mål både individuellt och tillsammans med resten av teamet.

För att bli en god lagspelare och passa in och trivas i vårt team behöver du ha egenskaper som god lyssnare, ödmjukhet och en god samarbetsförmåga.  Samtidigt är du effektiv, resultatfokuserad och lösningsorienterad, utan att riskera kvalitet och säkerhet. Du är en social person och genom din kompetens och professionella approach har du lätt för att bygga långsiktiga relationer och skapa förtroende och tillit.

Övrigt

Tjänsterna är heltidstjänster med placering i Torshälla.

Ansökan

Vill du vara med och bidra till kirurgisk perfektion och vår spännande framtid inom Stillekoncernen och du dessutom passar in på beskrivningen ovan så tveka inte att skicka in din ansökan till oss!  

Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast den 27 augusti. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.


Namn(Obligatoriskt)
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, Max filstorlek: 10 MB, Max antal filer: 2.
    Jag har...(Obligatoriskt)