×
×

Kommuniké från extra bolagsstämma i Stille AB den 22 september 2023

Idag, den 22 september 2023, hölls extra bolagsstämma i Stille AB. Nedan följer en sammanfattning av de beslut som fattades.

Beslut om införande av ett teckningsoptionsprogram för verkställande direktör

Stämman beslutade i enlighet med styrelsens förslag om införande av ett långsiktigt incitamentsprogram för bolagets verkställande direktör Torbjörn Sköld baserat på utgivande av teckningsoptioner.

Incitamentsprogrammet omfattar högst 50 000 teckningsoptioner. Varje teckningsoption ger rätt att teckna en ny aktie i bolaget till en teckningskurs per aktie som motsvarar 150 procent av den volymvägda genomsnittskursen för bolagets aktie på Nasdaq First North Growth Market under tio handelsdagar omedelbart före stämman. Teckningsoptionerna ska emitteras till teckningsoptionernas marknadsmässiga värde vid teckningstidpunkten, vilket ska fastställas av ett oberoende värderingsinstitut, med användande av Black & Scholes-värderingsmodell. Teckning av aktier med stöd av teckningsoptionerna ska kunna äga rum under perioden från och med den 1 november 2026 till och med den 30 november 2026.

Om samtliga teckningsoptioner som utges i anslutning till Teckningsoptionsprogram 2023/2026 utnyttjas för teckning av aktier kommer totalt 50 000 nya aktier att utges, vilket motsvarar en utspädning om cirka 1 procent av bolagets aktiekapital och röster

Torshälla den 22 september 2023

Stille AB (publ)