×
×

Kirurgiska instrument av världsklass och unika operationsbord för C-båge

På Stille har vi en kompromisslös inställning till vad vi vill uppnå. I generationer har vi strävat efter kirurgisk perfektion. Därför har Stilles kirurgiska instrument en oöverträffad precision och ger kirurgen en unik känsla för sitt hantverk – och därför är våra operationsbord för C-båge så enkla att använda, trots att de är bland de mest avancerade i världen.

Perfektion

Vi strävar efter perfektion i allt vi gör. För att leva upp till dina högt ställda förväntningar strävar vi i varje led efter ett perfekt resultat: en perfekt produktionsprocess, en perfekt leverans och perfekt service till dig som kund.

Passion

Hos Stille finns en nedärvd passion för det vi gör. Vi utvecklar och marknadsför många olika produkter och de har en viktig sak gemensamt: att de ska förenkla och förbättra, både för dig som läkare och för dina patienter.

Pålitlighet

Du och dina patienter ska alltid kunna lita på våra produkter och på att vi som företag lever upp till det vi lovat. Alla som arbetar på Stille tar personligt ansvar för sitt arbete och en del av vår företagskultur är att vi är ärliga och öppna, både mot varandra och mot dig som kund.

Ambassadörer

Vad är viktigt för mig i instrument - balans och hantering!

Dr. Anthony Macquillan, MBBS, MD, FRCS

Plastikkirurg

www.anthonymacquillan.com Read more
För oss som exponeras för strålningen år efter år är den sammanlagda dosen stor. Vi vill minska strålningen så mycket som vi kan, även om vi använder strålskydd också.

Dr. Peter Goverde, MD

Senior endovaskulär- och vaskulärkirurg

www.vaatheelkunde-zna.be Read more

Världens finaste mikrokirurgiska instrument

Mikrokirurgiska instrument från S&T är allmänt erkända för att anses vara världens allra finaste mikroinstrument. Sedan starten år 1966, har de drivit den mikrokirurgiska disciplinen framåt genom sitt nära samarbete med världsledande kirurger.

Sedan den 8 juli 2021 ingår S&T i Stille-gruppen och du som kund kan nu köpa världens finaste mikrokirurgiska instrument exklusivt genom STILLE.

Se hela produktkatalogen

För kirurgen med höga krav

Att operera med en sax från Stille ger dig en fantastisk känsla av precision och kontroll. Tänk dig en sax som inte bara skär exakt som den ska, utan som också gör det möjligt att känna i hand och fingrar vilket tryck och vilken vinkel som är rätt och lagom.

Stilles saxar är utvecklade och förfinade i generationer, alltid i nära samarbete med duktiga kirurger. Vi tar inga genvägar. Material och tillverkningsmetoder är noga utvärderade för att ge ett perfekt resultat, varje gång.

Se våra saxar

En bättre bild av ditt arbete – med imagiQ2

imagiQ2 är operationsbordet som inte syns på din bildskärm. Med imagiQ2 får du en fantastisk bildkvalitet från din C-båge, även vid lägre strålstyrka. Förklaringen ligger i att imagiQ2 är 60 % mer genomlysligt än andra bord och att C-bågens förstärkare kan placeras närmare patienten.

imagiQ2 har också en unik True Free Float®-teknik som gör att du snabbt och intuitivt kan positionera och flytta patienten precis som du vill. Resultatet är upp till 40 minuter kortare operationstid.

Se imagiQ2

Kontakta oss idag

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill veta mer om våra produkter. Vi ger dig gärna all information vi kan!

Kontakt