Om Stille

Dagens Stille är resultatet av närmare 180 år av innovation i hälso- och sjukvårdens tjänst, allt sedan Albert Stille grundade företaget 1841. Vi har sedan starten tillverkat och marknadsfört operationsinstrument av premiumkvalitet som underlättar arbetet för läkare och kirurger och som gjort nya typer av operationer möjliga.

Vi är också marknadsledande inom segmentet operationsbord som används tillsammans med C-båge vid minimalinvasiva ingrepp med hjälp av fluoroskopi. Vi har etablerade samarbeten med bland annat GE Healthcare, Ziehm Imaging, Philips och Siemens Healthineers.

Vår vision och våra värderingar

Stilles vision är att vi med våra produkter ska skapa förutsättningar för kirurgisk perfektion: ”Surgical Perfection. For Life”.

Vi strävar efter att utveckla produkter och lösningar som gör dina kirurgiska ingrepp säkrare och mer kostnadseffektiva. Genom ett nära samarbete med kirurger och deras team lär vi oss ständigt mer om vilka problem och utmaningar ni möter i ert arbete och om vilka lösningar ni efterfrågar. Vår produktutveckling och produktion kännetecknas av mycket höga krav på kvalitet.

I allt vi gör, har vi våra tre kärnvärden som ledstjärnor:

Perfektion

Vi strävar efter perfektion i allt vi gör. För att leva upp till dina högt ställda förväntningar strävar vi i varje led efter ett perfekt resultat: en perfekt produktionsprocess, en perfekt leverans och perfekt service till dig som kund.

Passion

Hos Stille finns en nedärvd passion för det vi gör. Vi utvecklar och marknadsför många olika produkter och de har en viktig sak gemensamt: att de ska förenkla och förbättra, både för dig som läkare och för dina patienter.

Pålitlighet

Du och dina patienter ska alltid kunna lita på våra produkter och på att vi som företag lever upp till det vi lovat. Alla som arbetar på Stille tar personligt ansvar för sitt arbete och en del av vår företagskultur är att vi är ärliga och öppna, både mot varandra och mot dig som kund.

Våra kärnvärden utgör grunden för Stilles kultur, ledarskap och framgång.