×

Niklas Carlén utsedd till ny CFO i Stille AB

Stille AB (publ) informerar om förändringar i koncernledningen och tillsättande 
av ny CFO för bolaget.

Stille har utsett Niklas Carlén till ny CFO/Ekonomichef för Stille samt medlem i koncernledningen. Niklas Carlén har en Ekonomie magisterexamen från Örebro Universitet och har under snart 15 år arbetat som CFO på bland annat Calix, Swecon Anläggningsmaskiner och TOOLS Sverige. Han kommer närmast från rollen som CFO på Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö.

Jag är väldigt nöjd med att välkomna Niklas till Stille och koncernledningen. Niklas har en gedigen kompetens med 15 år i rollen som CFO och kommer förstärka vår ekonomifunktion ytterligare, säger Hanna Ernestam Wilkman, VD och Koncernchef.

Jag ser framemot att tillsammans med Hanna och övriga anställda i Stille, utveckla och bygga bolaget större, starkare och ännu bättre, säger Niklas Carlén, tillträdande CFO för Stille.

Niklas tillträder tjänsten som CFO på Stille den 1 juni 2020.

Torshälla den 01 juni 2020.
 

Bilagor

Pressrelease - Niklas Carlen ny CFO

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Hanna Ernestam Wilkman
VD och koncernchef
+46 (0)72 402 10 88 | hanna.e.wilkman@stille.se

STILLE AB (publ) utvecklar, tillverkar och marknadsför medicintekniska produkter för specialistkirurger världen över. Stille grundades 1841 och är ett av världens äldsta företag inom medicinteknik. Stilles prioriterade affärsområden är kirurgiska instrument och operationsbord. Stilles kirurgiska instrument används framförallt vid olika typer av öppen kirurgi. När det gäller minimalinvasiva ingrepp är operationsborden imagiQ2 och Medstone nyckelprodukter. Bolaget har en stabil bas med ett starkt varumärke och välkända produkter av erkänt hög kvalitet. 

Aktien är noterad på marknadsplatsen First North Growth Market under kortnamnet ”STIL” med Eminova AB som Certified Adviser. Eminova Fondkommission AB + 46 8 684 211 10, adviser@eminova.se.

För mer information om Stille besök www.stille.se


Prenumerera på våra nyheter!

Skriv in din mailadress och få de senaste nyheterna rakt i din inkorg